Abonneren op Rading-0

Even tussendoor een huishoudelijke mededeling. Er is aan Rading-0 de mogelijkheid toegevoegd om u te abonneren op meldingen van nieuwe publicaties.In de rechterkolom (rechts van dit bericht op een pc of tablet op zijn brede kant, of onder dit bericht op een telefoon of klein scherm) staat onderaan sinds vandaag de mogelijkheid om uw e-mailadres op te geven als u een berichtje wilt krijgen zodra er een nieuw stuk gepubliceerd is.

Dit is in aanvulling op de mogelijkheid om Rading-0 meldingen via Twitter te ontvangen als u daar het account RadingN volgt.

Dus wilt u ons wel volgen, maar heeft u geen Twitter? Geen nood, vul uw e-mailadres in, bevestig uw inschrijving in de mail die u daarna ontvangt en u blijft op de hoogte.

Rading Nul

PS. Onder dit bericht staat een reactieformulier. Wilt u zich wel abonneren (email ontvangen als er een nieuw bericht gepubliceerd is), maar geen reactie wilt geven, gebruik dan de mogelijkheid in de rechterbalk. (Die op een smal scherm niet rechts, maar hieronder staat.) U hoeft dan geen “lege” reactie te sturen.

Wilt u wel reageren, maar zich niet abonneren, vergeet dan niet om de vinkjes onder het reactieformulier uit te zetten.

Eén gedachte op “Abonneren op Rading-0”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.