Après nous

Aan de binnenkant ziet het er allemaal tiptop uit. Gefeliciteerd! De leden kunnen trots zijn op zo’n onderkomen. Van harte! Het lijkt me ook een gezellige club. Chapeau!  Een aanwinst voor Nederhorst, deze club met de nieuwste faciliteiten. Congrats!

Maar… de buitenkant van Tennisvereniging Nederhorst ziet er niet uit, een gedrocht, een belediging voor de buitenwereld. We schreven er al eerder over. Alsof men de neus ophaalt voor een ieder die niet tennist. Wat een visitekaartje zou moeten zijn voor iedereen die Nederhorst binnenrijdt is nu een naargeestige fabriekshal uit de 60-er jaren DDR.

Terwijl het er met weinig moeite ook leuk en aantrekkelijk aan de buitenkant uit zou kunnen zien. Organiseer een prijsvraag voor een toepasselijke wandschildering en schilder dat met een aantal artistieke clubgenoten groot op die lelijke grijze buitenkant.

Is dat te veel gevraagd? Wellicht, maar dan zou ik in ieder geval heel groot een naam op het gebouw zetten.

“La Déluge” lijkt me dan wel toepasselijk.

Eén gedachte op “Après nous”

  1. Dat het gebouw aan de buitenkant niet het mooiste van de hele wereld is, dat sluit ik niet uit. Het is toch ook een kwestie van beschikbaar geld. De inhoud, wat altijd het belangrijkste is, daar gaat het om. En die is goed.
    Waar ik me meer zorgen over maak is dat de schrijver van het artikel kennelijk graag laat horen dat hij buitenlands spreekt, maar zoals gebruikelijk net niet voldoende is geïnformeerd en daarbij menige middelbare scholier weer op het verkeerde been zet.
    Het is “après nous, LE déluge” en voor de Nederlandstalige “Na ons de zondvloed”
    Tennisvereniging gefeliciteerd (congrats) met jullie prachtige onderkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.