De Beste Wensen voor 2020!

Even geen gemeente, geen politiek, maar nu even waar het voor ons allemaal echt om gaat. Het geluk en de gezondheid van onze kinderen, ons gezin, onze kleinkinderen, onze familie en onze vrienden en bekenden.

In deze dagen, rond de kortste dag van het jaar, daalt er een beetje rust over de wereld neer. Voor de één heeft dat een religieuze betekenis, voor de ander is dat het einde van het jaar waarin even wordt uitgeblazen en energie verzameld, om op 1 januari weer met frisse moed aan een nieuw jaar te beginnen. Een nieuw jaar dat, met name in die eerste maand, haast onafzienbaar lijkt.

De auteurs en gastauteurs die op Rading Nul publiceren hebben zeer uiteenlopende achtergronden en overtuigingen. Eigenlijk een soort doorsnede van de bevolking van onze dorpen. Wat ons bindt is onze betrokkenheid en dat wij het beste voor hebben met de burgers van Wijdemeren. Alleen vindt de één niet altijd hetzelfde als de ander het beste voor Wijdemeerders. En dus weerspiegelt dat zich in de stukken op deze website. Maar soms zijn wij het ook wél roerend eens, zoals nu.

Wij wensen u fijne feestdagen, een gezellige oudejaarsavond en een gezond en gelukkig 2020!

De auteurs en gastauteurs van Rading Nul.

2 gedachten op “De Beste Wensen voor 2020!”

  1. Beste mensen, ga vooral onvervaard en lekker door met jullie zeer gewaardeerde betrokkenheid. Fijne dagen gewenst ook
    Groet
    Hans van Keken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.