Felix Flameling is Gastauteur

Beste auteurs, ik beloofde Cor Koster om een artikeltje over-wat-dan-ook te sturen, maar na mijn bestudering van de site Rading-0.nl , viel mijn oog op de groepsfoto van de auteurs en de categorie-indeling. Als door de bliksem, lightning, rayo o.i.d. getroffen viel ik op “uncategorized”. Want algemeen is zo gewoon en zonder categorie zijn twee woorden : zo gedateerd.

Die groepsfoto dus, heerlijk ongedwongen, glaasje erbij, geen vrouw te zien of heeft zij de heren misschien bediend? Allemaal oud-raadsleden, later niet meer verkozen of soms zelf teruggetreden, die het niet kunnen laten nog wat duiten in zakjes te doen vanaf de zijlijn.

Ze zagen er vrij goed en uitgerust uit. Op de achterhand verpozen en commentaar leveren via Rading-0 is blijkbaar een gezonde bezigheid dus is mijn besluit  op het verzoek van Cor in te gaan een vitaliteitsinvestering. Cor: bedankt!  Rik zal wel grijs van ellende achteroverzakken en mij indelen bij alle dankzeggers die hij al heeft gecategoriseerd in¨ Bedankt mannen “.

Lokale politiek boeit niet meer

Jullie moeten dit voorgaande tekstje maar beschouwen als een kletsintrootje dat de plaats heeft ingenomen van een serieus-kritisch stukje over lokaal-regionale politiek, die mij nauwelijks meer kan inspireren.

Een provincie, die de herindeling, zo ontzettend nodig, plompverloren uit haar handen laat vallen na de oprisping van Ollongren. de prachtige, windbrekende bomenrij langs de Gabrielweg in twee dagen plat, een gemeentehuis vol met uitzend- en inhuurkrachten, kaalslag achter het Spiegelhuys in Nederhorst den Berg en een niet-gecommuniceerde speeltuin voor je raam, die niet voorkomt  op het  gemeentelijk kaartmateriaal.

Bomenplan op de agenda

Er is heel misschien licht aan het eind van de tunnel: het bomenplan wordt geëvalueerd. U weet wel van dat plan uit ik meen 2014. Alles mag je omhakken behalve beeldbepalende bomen, die nog wel op een lijst moesten staan. Eén stem tegen. Wie was dat ook al weer?

Felix Flameling, Nederhorst den Berg

(Gastauteur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.