Hondenhok

Op Rading 1 zit het gemeentehuis van Wijdemeren. Op Rading 1 komen alle bouwaanvragen binnen, want die moeten geëvalueerd en goedgekeurd worden alvorens je mag bouwen. Ben je daarin geïnteresseerd (en dat ben ik) dan kan je een gratis abonnement op zoek.officielebekendmakingen.nl nemen, met alleen Wijdemeren als zoekgebied. En dan komen er soms wonderlijke aanvragen langs…..

Bovenstaande aanvraag is voor de bouw van een hondenhok op … Rading 1 Wat nu ? Krijgen we een officiële gemeentehond ? Komen er waakhonden op het terrein ? Neemt burgemeester Ossel voortaan zijn Dalmatiër mee naar het werk ? Wordt het eigenlijk een tiny house voor een dakloze ambtenaar ? Vragen die smeken om opheldering ! Persvoorlichting Wijdemeren, neemt uw taak serieus en licht den bevolking in over dit gemeentelijke hondenhok.

Mocht u het bericht zelf nog even willen zien, klik dan op onderstaande link, kunt u gelijk ook dat abonnement (gratis) afsluiten: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2018-183150.html

Laatste prangende vraag: gaat de gemeente zichzelf nu leges betalen, of wacht men slim totdat er bepaalde datums overschreden (de aanvraag ligt er al vanaf 28 april, dus haast is er niet bij…) worden en dit niet meer hoeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.