Lege verpakking

Krijgt u het ook wel eens thuisgestuurd? Een grote doos vol lucht en helemaal onderin iets waarvan je eigenlijk niet weet wat je ermee moet? Dat lege en overbodige gevoel kreeg ik dezer dagen van de fractie van D66. Sinds Joost Boermans wethouder is en Nanne Roosenschoon het even wat rustiger aan moet doen, is er weinig meer over van de inbreng van D66-fractie.

Rob Koedijker (foto DvE)

De laatste commissie BM&RE was wat je noemt een tragisch dieptepunt. Wouters en Koedijker, duidelijk niet ingelezen in de stukken (of er totaal niets van begrepen hebbend, daar wil ik af wezen.) kwamen met volstrekt overbodige opmerkingen als: “We zijn blij met dit stuk… we sluiten ons aan bij vorige sprekers… helemaal gelezen en geen opmerkingen (…)” gelardeerd met vreemde opmerkingen als: “De woonboot die nu permanent bewoond mag worden moet wel meer aan duurzaamheid doen (kant

Mario Wouters (foto DvE)

noch wal)”, “D66 is tegen het nieuwe stemmen, want dan zien we niet meer waar de stemmen vandaan komen (aperte onzin)”, “De provincie gaat straks de ARHI-procedure opstarten (nee D66, die loopt al 1,5 jaar)”

Het wordt tijd dat de dames op de D66-lijst gaan ingrijpen, anders blijft er weinig meer over van D66-Wijdemeren. Voor velen overigens een wenkend perspectief.

2 gedachten op “Lege verpakking”

  1. Je trapt toch nooit naar iemand die al op de grond ligt? Of is dat een Mooie Engelse gewoonte ? Toch niet exclusief voor de UK!
    Wellicht iets voor op de verlangkieslijst van de O liberalen in ons dorp

  2. Het is duidelijk een VVD reactie die echt geen kant of wal slaat immers de provincie heeft nog geen beslissing genomen, zij wachten op de minister!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.