Rading Nul, De Volgende Stap

Inmiddels zijn er al 34 artikelen op Rading Nul gepubliceerd. Dat is boven (in ieder geval mijn) verwachting. Rijp en groen. Met inzichten en opmerkingen uit het hele politieke spectrum. Dat is mooi. Maar het kan nog beter.

U leest iets op dit prachtmedium waar u iets van vindt. Dat “vinden ervan” kan alle kanten op gaan. U bent blij dat eindelijk iemand schrijft wat u ook al lang vond. Of u bent het volstrekt oneens met de inhoud van een artikel en u wilt dat kwijt. (Zoals u dat in de Wijdemeerse Webkrant ook vaak deed.)

Hmmm, tja, wat doen we met deze reactie? (Foto: Douwe van Essen)

De schrijver van het artikel is lekker zijn ei kwijt, maar zadelt u, beste lezer, op met uw ei dat u niet kwijt kan. En dat willen wij natuurlijk niet. Uw ei is even waardevol als ons ei. Toch?

Dus gaan wij op proef de site openstellen voor uw reacties. Een eiermandje voor uw eieren als het ware. Met andere woorden wij gaan de mogelijkheid openen om u te laten reageren op een artikel. We moeten wel nog even wat experimenteren daarmee en de instellingen op orde krijgen. Wij hopen dat u ons even de kans geeft om de boel op orde te krijgen.

Aan alle reacties stellen wij uiteraard eisen van algemeen fatsoen. Uw reactie wordt gezonden naar de auteur van het artikel waarop u reageert. Niet altijd zal die auteur van een artikel reageren. De auteurs hebben geen verplichting om te reageren. U kunt ook op elkaar reageren.
Na enige reacties, waarbij de punten gemaakt zijn en er rondzingen gaat optreden, zal de beheerder van Rading Nul de discussie stoppen.

Maar even geduld. Het reactieformulier verschijnt in de volgende artikelen onder het artikel.

We gaan het zien of het werkt en hoe het werkt.

Rik Jungmann