Reacties, werkt het?

Robby Israel was teleurgesteld. Ik kondigde gisteren aan dat het mogelijk zou worden om te reageren. Hij wilde dat doen, maar het ging nog niet. Dat maak ik dus maar even goed met dit bericht.

Ik schreef gisteren dat bij nieuwe berichten een reactieformulier onder een artikel zou verschijnen. Dus was het wachten op een nieuw artikel. Dit dus. Het is niet zo spannend, maar als het goed is kan u er op reageren. Uw reactie, uw naam en uw emailadres moet u invullen. Een website mag, maar hoeft niet. De auteur van het artikel krijgt een melding dat u gereageerd heeft en kan dan beoordelen of hij de reactie accepteert, waarmee hij gepubliceerd wordt, of niet. Uw reactie staat dus niet meteen op deze website.

Nieuw in raad en college

Om het artikel toch een beetje aan te kleden, voeg ik wat foto’s toe van onze zeer gewaardeerde fotograaf Douwe van Essen, gemaakt in de raadsvergadering van vorige week. Nieuwe raadsleden en nieuwe wethouders. Klik op de fotootjes om ze groter te zien. (De ondertitels komen er nog bij. Even puzzelen.)

Het nieuwe college in gedachten verzonken.

2 gedachten op “Reacties, werkt het?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.