Voor- en Achternaam

Wij zijn blij met uw welgemeende en serieuze reacties op onze artikelen. Daarvoor hebben wij indertijd die mogelijkheid geopend. Maar we hebben een vriendelijk verzoek. Laat even weten wie u bent.

Op onze pagina waarin wij uitleggen hoe wij omgaan met reacties stond onder het kopje “Privacy” het volgende:

”De gegevens die u ons geeft met een reactie worden voor geen enkel ander doel gebruikt, noch aan wie dan ook verstrekt. Uw emailadres wordt niet getoond op onze website. Uw naam staat uiteraard wel bij uw reactie.” Die tekst is aangepast vanwege de hieronder genoemde redenen.

Naam is voor- en achternaam

Veel reacties krijgen wij (nog) niet, maar de laatste twee reacties waren van een lezeres die alleen haar voornaam gaf “Ria” (wij hebben een sterk vermoeden wie dat is) en een reactie van een lezer die zijn of haar achternaam “Berghuis” alleen gaf. De beide lezers voldoen dus aan bovenstaande regel.

Anonieme reacties worden niet geplaatst, daar zullen de lezers het mee eens zijn. Het geven van alleen een voor- óf een achternaam hangt daar een beetje tussen in, vandaar dat de regel wordt dat iemand die reageert zijn of haar voor- en achternaam dient te geven om onduidelijkheden te vermijden. (Initialen van de voornamen mogen ook.) Reacties met alleen een voor- of achternaam zullen dus niet meer geplaatst worden om te voorkomen dat Jan, Jan, Piet en Piet of Jansen en Jansen reageren. U zult daar begrip voor hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.