Wijdemeerse Webkrant, léés die krant!

Even een dienstmededeling. Het domein wijdemeersewebkrant, met 22 jaar dagelijks nieuws uit ‘s-Graveland en vanaf 1 januari 2002 uit Wijdemeren is nog steeds te bezoeken. Er is op dit moment een technisch probleempje mee dat u echter eenvoudig kan omzeilen.

Rijke geschiedenis

De WWK begon in 1996 en stopte eind maart 2018. De complete Wijdemeerse Webkrant (WWK) is toen overgedragen aan het Streekarchief Gooi en Vechtstreek. Daar is de WWK, met circa 16.000 dagelijkse nieuwtjes, commentaren en ingezonden brieven en mededelingen, van 1996 tot en met maart 2018, nog altijd te bezoeken. Als u wilt terug lezen over de geschiedenis van de belt Groenewoud vanaf 1999 (om zomaar even een voorbeeldje te noemen) klik dan hier!!

Twee technische ongemakken

Er zijn twee technische probleempjes waar aan wordt gewerkt.

  • Als u in uw browser intikt wijdemeersewebrant.nl, dan werkt dat (tijdelijk) niet goed (omdat de site dan met https wordt geopend). Als u intikt http://wijdemeersewebkrant.nl dan werkt de site normaal.
  • Er is een software probleempje met het vertonen van de wisselende plaatjes op de homepage en rechtsboven elk bericht. Saai, maar geen enkel probleem. Ook dat wordt binnenkort opgelost, want het zou toch zonde zijn als die rijke geschiedenis van circa 16.000 berichten verloren zou gaan.

De hoster en ik doen ons best om dit snel op te lossen.

Rik Jungmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.