Traditie Kortenhoef?, jazeker!

Ruim drie jaar geleden werd een traditie geboren, het ouderendiner in Kortenhoef. Het was de bedoeling om dit elk jaar met z’n allen te herhalen, zo gezellig en leuk was het… Maar toen, toen kwam Corona.

Niks mocht meer, niks kon meer. Gelukkig bleef de traditie kriebelen en afgelopen zaterdag was het zover, wederom groot feest in de Curtevenneschool. Alle gasten werden om vijf uur verwacht en dat lukte heel goed, niemand was te laat en voor iedereen was een plekje.

Meer dan honderd Kortenhoefse ouderen kwamen naar de Curtevenneschool (dank jullie wel voor het wederom ter beschikking stellen van de aula) voor een heel gezellig diner. Topkoks Rogier Sluijter, Wim Hagen en Harry Griffioen waren weer door de organisatoren Madelinde Winnubst, Yvonne Sikking en Corrie Ockhuizen gecharterd en hadden een heerlijk sterrendiner voorbereid, dat door de vele vrijwilligers keurig uitgeserveerd werd.

De laatste gang van het diner werd een overheerlijk dessert, dat niet in de keuken werd bereid maar pontificaal op het podium door de drie koks (en als je goed luisterde kon je ze horen zingen, zoveel plezier hadden ze)

Na het dessert en een lekker kopje koffie of thee werd het laatste wijntje nog even soldaat gemaakt en vertrok iedereen weer rond negen uur richting huis. Een reuze gezellige avond met heerlijk eten.

Zo’n avond lukt alleen met behulp van sponsors… en die waren er gelukkig ook; Dank jullie wel voor je bijdrage… Intersell, PSH, Slagerij Han Janmaat, BTZ, West Shore, Gemeente Wijdemeren, ’s-Gravelandse Apotheek, T. van Rijn, Stichting Blok, Firma den Hartog, Wijnkoperij de Meenthof, Lobelia en De Drie Dorpen.

En nu op naar de derde editie van dit mooie dorpsfeest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.