Ronald Frisart bij Rading Nul

In de loop van de jaren hebben de auteurs van Rading Nul veel contact gehad met de onlangs gepensioneerde journalist Ronald Frisart van de Gooi en Eemlander. In en om de raadszaal, de perstribune daar en ook elders. Omdat we wel wat versterking kunnen gebruiken, ontstond het idee om hem te vragen onze gelederen te versterken.

Er klopt niets van!

Dat idee werd unaniem positief beoordeeld. Hij leek ons de perfecte kandidaat. Hij kent Wijdemeren en de Wijdemeerse politiek, maar ook de regio is bekend terrein voor hem. En hij kan er over schrijven, dat heeft hij bewezen. Voor hem leuk om betrokken te blijven en voor ons een welkome aanvulling. Al was het maar om rustig af te kicken van het schrijven. (Overigens schrijft Ronald Frisart ook artikelen voor de geschiedenis-website  historiek.net .)

En dus vroegen wij hem of hij af en toe een stuk voor Rading Nul wilde schrijven en zo eens in de maand met ons (afgelopen jaar virtueel) een drankje te gebruiken om het nuttige met het aangename te verenigen.

Ronald had daar wel oren naar, dus trad hij toe tot ons Rading Nul gezelschapje. Een welkome aanvulling vinden wij. Binnenkort kunnen we een eerste stuk van hem verwachten, nadat hij zich bekwaamd heeft in de techniek van WordPress.

En, zoals altijd op Rading Nul, de auteur kiest het onderwerp waar hij over schrijft en beoordeelt (modereert) de eventuele reacties van lezers.

Welkom Ronald.

4 gedachten op “Ronald Frisart bij Rading Nul”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.